نکات مهمی که باید در پخت “ترشی ریز” رعایت کنید!
نوشته شده توسط : cooker

طرز تهیه ترشی ریز:

 تمامی سبزیجات  و صیفی جات را پاک کنید و بشویید و پس از خشک شدن آنها را به ترتیب با دنده درشت و یا با غذا ساز چرخ کنید به طوری که له نشوند و دونه ها مشخص باشد.

ادویه ها را به همراه مقداری نمک و میزان مناسبی از سرکه مخلوط کنید و هم بزنید.

سبزیجات خرد شده را در ظرف مناسب ترشی بریزید و سرکه ها را روی سبزیجات خرد شده بریزید تا ظرف پر شود.

سپس در ظرف را ببندید و چندین روز در جای خنک قرار دهید تا ترشی جا بیفتد.

 

نکات تکمیلی در مورد ترشی ریز

ترشی ریز جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .




:: بازدید از این مطلب : 243
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 1 آذر 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: